Микольська озвучила принципи переходу на електронну торгівлю

Читать на русском
Е-commerce – це сфера цифрової економіки, включаючи всі фінансові та торгові транзакції, які проводяться за допомогою комп'ютерних мереж, а також бізнес-процеси, пов'язані з проведенням цих транзакцій.

Уряд України планує полегшити торгівлю українським виробникам шляхом впровадження системи е-commerce.

Про це заявила заступник міністра економічного розвитку-торговий представник України Наталія Микольська на конгресі E-EXPORT 2016: cross-border e-commerce export Ukraine, повідомляє «Слово і Діло».

«У глобальному світі способом просування готової продукції є е-комерція. Масовий продаж проходить через канали е-комерції», – зазначила Микольська.

Щодо розвитку е-commerce в Україні, то заступник міністра виділила три основних напрямки, в яких працює Кабмін:

Зовнішня торгівля України: найбільші країни-партнери в 2015 році«Слово і Діло» вирішило проаналізувати та показати, як змінилася зовнішня торгівля України у 2015 році за січень-жовтень у порівнянні з 2014 роком.

1) розумна дерегуляція зовнішньоекономічних операцій та розрахунків, включаючи валютне регулювання та вирішення митних питань; 2) просування експорту та створення позитивного іміджу українських товарів і виробників; 3) посилення захисту прав інтелектуальної власності через вдосконалення відповідного законодавства.

Відзначимо, що е-commerce – це сфера цифрової економіки, включаючи всі фінансові та торгові транзакції, які проводяться за допомогою комп'ютерних мереж, а також бізнес-процеси, пов'язані з проведенням цих транзакцій. У всьому світі е-commerce стає необхідною для економічного розвитку підприємств, індустрій і цілих країн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: