У «БПП» хочуть виключити з партії скандального екс-главу Миколаївської ОДА

Читать на русском
Скандально відомого екс-голову Миколаївської облдержадміністрації Миколу Романчука можуть виключити з партії БПП Солідарність.

На засіданні ради обласної організації «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» розглянуть питання виключення скандального першого заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації Миколи Романчука.

Про це «Укрінформу» заявив голова обласної організації, радник Президента України Юрій Бірюков, повідомляє «Слово і Діло».

«У середу, 8 червня, я збираю раду партії й ставитиму питання про виключення Миколи Романчука з лав нашої партії як особу, що себе скомпроментувала», – наголосив голова обласного осередку.

За його словами, партія не чекатиме рішення суду, тому що знає, як працює нинішня судова система. Бірюков додав, що з такою системою Україна ніколи не очиститься.

Нагадаємо, 4 червня перший заступник голови Миколаївської ОДА Микола Романчук офіційно затриманий слідчим військової прокуратури. Під час обрання йому запобіжного заходу Романчука було госпіталізовано начебто через біль у серці.

Пізніше з'ясувалося, що Романчук за власною ініціативою виписався з лікарні та втік. Але вже сьогодні він прийшов до одеського суду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: