Сьогодні в Київській області стартує набір дільничних і слідчих до Нацполіції

Читать на русском
Сьогодні у столичному регіоні починається набір 250 дільничних офіцерів і 50 слідчих нової поліції.

В Київській області сьогодні стартує набір 250 дільничних офіцерів та 50 слідчих до нової поліції.

Про це у себе в Facebook написав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, інформує «Слово і Діло».

«Із сьогоднішнього дня ми стартуємо в Київській області – відкриваємо набір 250 дільничних офіцерів і 50 слідчих. Для участі в конкурсі, перш за все, потрібно подати заявку на сайті Управління НПУ Київської області. Там же можна детально ознайомитися з критеріями та процедурою відбору. Далі, як і з патрульної поліцією, ми почнемо конкурсні відбори віялом у всій країні», – зазначив міністр.

Як в Україні запускали патрульну поліцію«Слово і Діло» підготувало відеоінфографіку про підсумки запуску в містах України нової патрульної поліції.

За словами Авакова, зарплата дільничних у регіонах становитиме від 6 тис. грн, слідчих – від 10 тис. грн.

Голова МВС окремо відзначив, що вимоги до віку, стану здоров’я та фізичної підготовки визначаються характером роботи: для слідчих вони будуть більш м’якими (за умови високого рівня інтелекту), для дільничних – жорсткішими.

«На посади дільничних офіцерів поліції ми запрошуємо молодших і спортивних – активність і витривалість важлива якість для «універсального поліцейського» поряд із логікою й інтелектом», – наголосив Аваков.

Нагадаємо, в понеділок члени трьох громадських організацій заявили про вихід із процесу переатестації працівників Національної поліції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: