У «БПП» розповіли, чому складно притягнути до відповідальності фігурантів «списку Трепака»

Читать на русском
Народний депутат від Блоку Петра Порошенка Сергій Алєксєєв назвав комірну книгу Партії регіонів пшиком.
Сергій Алєксєєв

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка», заступник голови парламентського комітету з питань правової політики та правосуддя Сергій Алєксєєв прокоментував публікацію «чорної бухгалтерії» «Партії регіонів».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «БПП».

За словами Алєксєєва, після публікації даних з «амбарної книги» «Партії регіонів» їх складно буде використовувати для притягнення фігурантів до кримінальної відповідальності. Якби ця інформація не була опублікована, то вона б могла стати важливою доказовою базою для розслідування.

Москаль побачив зв’язок між «чорною касою «регіоналів» і Віктором ЮщенкомГубернатор Закарпатської області Геннадій Москаль заявив про зв'язок Віктора Ющенка та Віктора Януковича.

«Зараз же, коли все це опубліковано, хтось поїде, хтось придумає інформацію й усе. Це вже пшик, бо Трепак вчинив як політик, а не як колишній офіцер спецслужб. Таким чином, фактично були знищені докази причетності когось до політичної корупції», – сказав Алєксєєв і додав, що сам по собі список уже нічого не вартий.

«Якби встановили всі обставини – хто брав, від кого, за що, то йшлося би про більше коло людей. Це дуже кропітка робота й це не робиться за 5 хвилин, на це може піти й півроку. Однак з огляду на те, що все це опубліковано, дуже важко буде щось встановити», – резюмував нардеп.

Нагадаємо, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що у справі «чорної бухгалтерії» «Партії регіонів» можуть бути допитані близько 100 людей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: