Труханов передумав допомагати Одеському військовому шпиталю

Читать на русском
Одеський військовий госпіталь протягом року не отримував від Труханова та виконкому міськради технічної допомоги, попри обіцянку мера.
Геннадій ТрухановФото: mayak.org.ua

Попри обіцянку мера Одеси Геннадія Труханова, Військово-медичний клінічний центр Південного регіону протягом 2015 року не отримував від міського голови та виконкому міської ради жодної допомоги у придбанні обладнання.

Обіцянку про сприяння в придбанні обладнання для лікарні Труханов дав ще 10 жовтня 2014 року. Тоді військово-медичному закладу були передані комп'ютерний діагностичний комплекс для холтерівського моніторування, електрокардіографії, артеріального тиску та мобільний кисневий концентратор.

Однак після цього протягом 2015 року жодних розпоряджень від мера в Департаменті документально-організаційного забезпечення Одеської міської ради зафіксовано не було. Про це «Слову і Ділу» стало відомо з листа директора департаменту М. В. Броварської.

У цьому ж документі, відповідаючи на інформаційний запит «Слова і Діла», Броварська зазначила, що виконком міської ради не ухвалював протягом минулого року рішень щодо допомоги чи закупівлі медичного обладнання Одеському військовому шпиталю.

Таким чином, у пасиві Труханова вже 31 невиконана обіцянка зі 122, зафіксованих «Словом і Ділом». Цей показник дозволяє йому посідати 11 місце в рейтингу відповідальності мерів українських міст.

Нагадаємо, наприкінці квітня Одеська міська рада відмовилася створювати альтернативну комісію з розслідування розгону «антитруханівського Майдану».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: