Бойовики випустили 40 снарядів із САУ по позиціях ЗСУ поруч Яснобродівки – штаб АТО

Читать на русском
Бойовики так званих республік із САУ обстріляли позиції ЗСУ поруч Яснобродівки Донецької області.

Бойовики самопроголошених республік із самохідної артилерійської установки обстріляли позиції Збройних сил України поруч Яснобродівки.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Непроста ситуація на донецькому напрямку склалася поблизу Авдіївки, Опитного, Пісків, шахти Бутівка, Майорська, Миронівського та Луганського, де російські найманці, крім стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів, для обстрілів укріплення ЗС України долучили міномети різних систем, а поруч Яснобродівки випустили 40 снарядів із САУ», – йдеться в повідомленні.

Також сепаратисти намагалися вдертися в тил українських позицій поблизу Майорська. Так, близько 21:30 диверсійно-розвідувальна група противника у складі до 10 осіб, здійснила спробу пройти вздовж залізничної колії поблизу Майорська, де натрапила на спостережний пост.

Росія відпрацьовує нові схеми війни на Донбасі – ТурчиновРосія відпрацьовує нові схеми ведення бойових дій на сході України, що робить виконання мирного плану з урегулювання ситуації неможливим.

«Наші бійці відкрили вогонь на ураження. Під прикриттям 120-мм міномету диверсанти відійшли назад», – заявили в штабі АТО.

Окрім того, бойовики були активні й на луганському та маріупольському напрямках. Там вони застосовували проти українських військових стрілецьку зброю, міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети, зенітні установки та БМП.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: