Вбивство адвоката Грабовського розслідуване – прокуратура

Читать на русском
Анатолій Матіос заявив, що вбивство адвоката Грабовського, який захищав в суді Єрофєєва і Александрова, розслідуване.
Юрій Грабовський

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос заявив, що вбивство адвоката Юрія Грабовського, який захищав в суді Єрофєєва і Александрова, розслідуване.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на персональний сайт Матіоса.

Матіос назвав прізвища екс-міністрів, винних у зниженні обороноздатності УкраїниПід час засідання комітету з питань нацбезпеки та оборони були названі прізвища колишніх чиновників, дії яких призвели до зниження рівня обороноздатності України.

Прокурор заявив, що розслідування вбивства Грабовського завершено, і що на наступному тижні результати розслідування будуть представлені публічно.

«Вбивство Грабовського мало досить зловісний відтінок, але з Божою поміччю нам вдалося розкрити це вбивство, і я думаю, що протягом тижня ми відкрито, публічно, з максимальним наданням відео, відео, а не фотоматеріалів, надамо загальну остаточну картину того, що сталося, причин, умов і найголовніше - мотивів вбивства Грабовського», - сказав Матіос.

Нагадаємо, 25 березня Національна асоціація адвокатів України повідомила, що зниклого 7 березня адвоката Юрія Грабовського знайшли мертвим.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: