Адвокат ГРУшника має намір судитися з Матіосом

Читать на русском
Адвокат одного з російських ГРУшників, яких Україна обміняла на Надію Савченко, Оксана Соколовська судитиметься з Анатолій Матіос.
Оксана Соколовська

Оксана Соколовська, адвокат російського ГРУшників Єрофєєва, якого Україна обміняла на Надію Савченко, буде судитися з головним військовим прокурором Анатолієм Матіосом.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНІАН».

Таким чином, Соколовська відреагувала на слова Матіоса про те, що адвокат нібито координувала свої дії з Лубянки.

«Дійсно не тільки затягування, а систематичні синхронізовані дії, які координувалися адвокатським об'єднанням, розташованим біля центрального офісу ФСБ в Москві на Луб'янці, яку очолює випускник юридичного інституту ГРУ ЗС РФ, який координував дії з одним з адвокатів. Соколовська може судитися зі мною. Вона відвідувала і координувала свої дії», - сказав Матіос.

Права засуджених ГРУшників на захист дотримуватимуться – МатіосТакож Анатолій Матіос розповів пресі ще кілька подробиць вбивства адвоката Юрія Грабовського.

Соколовська спростувала ці звинувачення і поцікавилася, звідки у Матіоса такого роду відомості. Звинувачення Матіоса вона назвала повною нісенітницею, і заявила, що звинувачення не мають нічого спільного з реальністю. Соколовська сказала також, що ні мала ніяких зв'язків з представниками ФСБ.

«У цьому випадку мені цікава позиція держави Україна в особі Президента і головного військового прокурора, яким чином їм відомо, де саме я була. Невже на мене велися оперативно-розшукові дії або негласні слідчі дії, або втручалися в мою адвокатську діяльність - яким чином їм взагалі відома інформація про моє перебування в тій чи іншій країні», - сказала адвокат і додала, що подасть до суду на Матіоса, і що відповідачем у справі також буде і Президент Петро Порошенко.

Нагадаємо, Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос заявив, що вбивство адвоката Юрія Грабовського, який захищав в суді Єрофєєва і Александрова, розслідуване.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: