НАТО збільшує пакет допомоги для України

Читать на русском
Заступник генсека НАТО Александер Вершбоу заявив, що в ході варшавського саміту, який пройде 8-9 липня НАТО надасть пакет допомоги для України.

Заступник генсека НАТО Александер Вершбоу заявив, що в ході варшавського саміту, який пройде 8-9 липня НАТО надасть пакет допомоги для України.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на Укрінформ.

«Наша безпека залежить від стабільного сусідства. Ми хочемо збільшити підтримку для України, та представимо(на саміті НАТО. - Ред.) новий комплекс заходів для України», - заявив Вершбоу.

При цьому, як припускає він, саміт у Варшаві може стати одним з найрезультативніших в історії Альянсу.

Викликом для НАТО зараз, за ​​його словами, є Росія, яка незаконно анексувала Крим і розгорнула війну на сході України.

Як відомо, в п'ятницю, 3 червня, спільна робоча група Україна - НАТО з оборонно-технічного співробітництва на засіданні у Львові схвалила положення про діяльність групи і оновлену версію «дорожньої карти» з оборонно-технічного співробітництва.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко пообіцяв, що українську армію навчатимуть за стандартами НАТОСказано 3 жовтня 2014 р.Статус обіцянки: Виконано

Нагадаємо, два роки тому Президент України Петро Порошенко запевнив, що рішення про вступ України в НАТО буде прийматися на референдумі, і пообіцяв, що українську армію будуть вчити по стандартам Альянсу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: