Карта АТО: ситуація на сході України на 4 червня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 4 червня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Ніч у зоні проведення АТО знову минула неспокійно. Бойовики 49 разів відкривали вогонь по силам АТО.

Донецький напрямок

На донецькому напрямку ворог 15 разів обстрілював позиції ЗС України. Під вогнем мінометів калібру 82 та 120 мм опинились позиції неподалік Опитного, Пісків, Невельського, Авдіївки, Новоселівки другої, а близько 23:00 по захисниках Пісків російські найманці випустили ще й 20 артилерійських снарядів калібру 122 мм. Укріплення неподалік Зайцевого та Луганського ворог обстріляв зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів.

Маріупольський напрямок

Неспокійно було й на Маріупольському напрямку, де зафіксовано 31 обстріл позицій ЗСУкраїни. Двічі протягом доби поблизу Павлополя та Гранітного супротивник використав міномети калібру 82 та 120 мм, а позиції біля Березового Талаківки, Красногорівки, Мар”їнки, Тарамчука та Широкиного російські бойовики обстрілювали з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Позиції поблизу Новогригорівки ворог обстріляв з озброєння БМП.

Луганський напрямок

На Луганщині поблизу Станиці Луганської найманці з автоматичного гранатомету, а неподалік Новоолександрівки – з великокаліберних кулеметів гатили по наших укріпленнях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: