У зоні АТО затримали ще одного розкрадача «кіотських» грошей

Читать на русском
Національне антикорупційне бюро України затримало на Луганщині екс-чиновника, який втік на Донбас.

Національне антикорупційне бюро України в Луганській області затримало другого підозрюваного в розкраданні 480 млн гривень, виділених країні за Кіотським протоколом.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу НАБУ.

Повідомляється, що підозрюваний був затриманий у Луганській області, в місті Старобільську. Коли справа про розкрадання коштів набула розголосу, підозрюваний утік із Києва до Луганської області.

До НАБУ передали дані про «чорну касу» Партії регіонівЕкс-перший заступник глави СБУ Віктор Трепак заявив, що до НАБУ надійшли дані про хабарі Партії регіонів високопоставленим чиновникам.

«В результаті розшукових заходів його місцезнаходження було встановлено. Під час обшуку квартири виявлені речові докази, які в сукупності з раніше отриманими вказують на причетність затриманого до скоєння злочину. За клопотанням детективів, погодженим із заступником керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, затриманому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою застави в розмірі 3 млн 625 тис. грн», – повідомили в НАБУ.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро ще в січні почало досудове розслідування за фактом спроби нецільової розтрати понад 480 млн грн в Міністерстві екології та природних ресурсів України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: