Медведчук причетний до звільнення Савченко – Порошенко

Читать на русском
Медведчук не є членом Тристоронньої контактної групи, а входить до підгрупи з гуманітарних питань.

Лідер громадського руху «Український вибір» Віктор Медведчук був причетним до процесу звільнення українки Надії Савченко.

У Мінському процесі Медведчук займається виключно питанням звільнення незаконно утримуваних українців, сказав Президент України Петро Порошенко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Двічі він координував окремі дії з російською стороною. Але рішення ухвалювалося під час моєї телефонної розмови з Путіним. Це були технічні питання», – пояснив він.

Президент підкреслив, що Медведчук не є членом Тристоронньої контактної групи, а входить до підгрупи з гуманітарних питань.

Народні депутати просять СБУ заарештувати МедведчукаПарламентарі вимагають покарати Віктора Медведчука за державну зраду, сепаратизм і фінансування тероризму.

«Віктор Медведчук у Тристоронній контактній групі має одну виняткову функцію – звільнення заручників, які перебувають у Російській Федерації насамперед і на окупованих територіях. Жодних інших функцій у Тристоронній контактній групі Віктор Медведчук не виконує», – сказав Порошенко.

Як повідомлялося раніше, лідер руху «Український вибір» Віктор Медведчук заявив про те, що Україна нібито потребує федералізації, яка, на його думку, не має нічого спільного із сепаратизмом.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: