Ландік дав свідчення проти Єфремова – ГПУ

Читать на русском
Володимир Ландік дав свідчення в рамках розслідування кримінального провадження щодо колишніх чиновників, зокрема екс-керівника фракції ПР Олександра Єфремова.
Володимир Ландік

Володимир Ландік прибув сьогодні до Генеральної прокуратури України, де дав свідчення в рамках розслідування кримінального провадження щодо колишніх чиновників, зокрема екс-керівника фракції «Партії регіонів» Олександра Єфремова.

Про це повідомила у себе в Facebook прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган, пише «Слово і Діло».

За її словами, Ландік свідчив добровільно, в присутності Юрія Луценка та слідчого ГСУ спецрозслідування.

«Також, згідно із законодавством, Володимир Ландік підписав зобов'язання щодо нерозголошення матеріалів слідства», – додала речниця генерального прокурора.

Ландік розповів, хто може фінансувати луганських сепаратистівВолодимир Ландік вважає, що за сепаратистськими заворушеннями стоїть регіонал Єфремов і сім'я Януковича

У квітні 2014 року колишній народний депутат від «Партії регіонів» Володимир Ландік заявляв, що сепаратистські заворушення в Луганську фінансувала з Москви сім'я Віктора Януковича, а за захопленням луганської СБУ стояв Олександр Єфремов.

«Стоять ті, хто завжди тут був, – банда «Партії регіонів» на чолі з Олександром Єфремовим. А кому воно потрібно, якщо не йому і його команді?», - сказав тоді Ландік. За його словами, сепаратисти захопили будівлю СБУ в Луганську, тому що вона «копала під Єфремова».

Своєю чергою, Єфремов заявив, що захоплення сепаратистами держбудівлі в Луганську – не провокація, а позиція багатьох людей, «і вони хочуть цю думку відстоювати».

Нагадаємо, 6 квітня в Луганську сепаратисти штурмом узяли будівлю управління СБУ, а облуправління МВС офіційно заявило про захоплення збройової кімнати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: