Тука назвав бюджет Міністерства з питань окупованих територій

Читать на русском
Заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука розповів, скільки коштує робота відомства.
Георгій Тука

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука сказав, у скільки платникам податків обходиться діяльність Міністерства.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Тука написав на своїй сторінці в Facebook.

За словами чиновника, Міністерство ще не отримало передбачених на його діяльність грошей. На діяльність відомства необхідно: на заробітну плату – 7 млн ​​423 тис. грн, на зарплатні нарахування – 1 млн 633 тис. грн, на оплату послуг зв'язку – 118 тис грн і 170 тис. грн – на теплопостачання.

Тука назвав свій варіант повернення Криму до складу УкраїниЗаступник міністра з окупованих територій заявив, що питання повернення Криму є довгостроковим.

«Наприклад, на відрядження передбачено 125,5 тис. грн, тобто 10 тис. грн на місяць. Не уявляю собі, на які відрядження вистачить таких «хотілок», адже Міністерство працює з багатьма міжнародними організаціями. Крім того, ми хочемо відкрити три регіональних представництва, щоб бути ближчими «до землі», – додав Тука.

Також заступник міністра зазначив, що для Міністерства не передбачені кошти на закупівлю службового транспорту, комп'ютерної та оргтехніки.

Нагадаємо, раніше Тука звернувся до детективів НАБУ з проханням провести розслідування його діяльності на посаді голови Луганської ВЦА.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: