Питання затримки соцвиплат переселенцям вирішать за два тижні – Тука

Читать на русском
Останнім часом від переселенців почали надходити численні сигнали щодо затримки з виплатою пенсій. Цьому питанню було приділено увагу на засіданні РНБО в середу, 1 червня.
Георгій Тука

Питання затримки виплат пенсій та інших соцвиплат переселенцям із Донбасу буде вирішено протягом одного-двох тижнів.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook заступник міністра України з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, повідомляє «Слово і Діло».

«Сподіваюся, за тиждень-два воно (питання соціальних виплат – Ред.) буде вирішене, адже потрібно внести зміни до деяких державних документів», – пише Тука.

Останнім часом від переселенців почали надходити численні сигнали щодо затримки з виплатою пенсій. За словами Герогія Туки, цьому питанню було приділено увагу на засіданні РНБО в середу, 1 червня.

Сьогодні стало відомо, що 90 тисячам переселенців, які постійно проживають на території «материкової» України вже відновили соцвиплати.

Раніше повідомлялося, що Георгій Тука хоче створити для Донбасу та Криму «план Маршалла».

«Слово і Діло» зафіксувало 12 обіцянок Георгія Туки, більшість з яких належать до періоду його губернаторства в Луганській області. 8 обіцянок він виконав. Коефіцієнт відповідальності політика – 67%. Із повним переліком обіцянок заступника міністра України з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: