Уряд виділив 15 млн гривень на допомогу сім’ям Небесної Сотні

Читать на русском
Кабінет міністрів ухвалив рішення про надання родинам загиблих під Євромайдану одноразової допомоги.

Кабінет міністрів України на сьогоднішньому засіданні ухвалив рішення про виділення сім’ям загиблих учасників Революції Гідності одноразової грошової допомоги в сумі 14,927 млн грн.

Про це розповів журналістам перший віце-прем’єр-міністр Степан Кубів, повідомляє з посиланням на «УНН» «Слово і Діло».

«Виділити Міністерству соціальної політики 14 927,3 тис. гривень для надання одноразової грошової допомоги членам сімей осіб, смерть яких пов’язана з участю в масових акціях громадського протесту, що відбулися в період з 21 листопада 2013 року до 21 лютого 2014 року», – йдеться в тексті розпорядження Кабінету міністрів.

Арсеній ЯценюкГолова політради партії "Народний фронт"
Яценюк обіцяє, що у 2016 році всі герої Майдану і їх сім'ї отримають допомогу від державиСказано 21 листопада 2015 р.Статус обіцянки: Архів

Зазначається, що кошти будуть виділені з резервного фонду Державного бюджету. Протягом тижня Мінсоцполітики має узгодити список витрат, пов’язаних із виділенням коштів, а до 1 липня разом із Мінекономіки, Мінфіном і Державною казначейською службою – відзвітувати про використання грошей.

Нагадаємо, 24 травня присяжні в справі колишніх бійців спецпідрозділу «Беркут» Сергія Аброськіна, Павла Зінченка, Сергія Тамтури, Олександра Маринченка та Олега Янишевського, підозрюваних у вбивстві людей на Майдані Незалежності в Києві, заявили про самовідвід, проте вчора суд їм у цьому відмовив.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: