У Львові оголошено жалобу за загиблими рятувальникам

Читать на русском
Середа оголошена днем жалоби у Львові: містяни вшанують пам'ять трьох загиблих пожежників.
Фото: portal.lviv.ua

Сьогодні у Львові оголошено день жалоби за трьома загиблими рятувальниками, які потрапили під обвал на сміттєзвалищі в Грибовичах.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

«У Львові оголошено день жалоби за рятувальниками, які загинули на полігоні в Грибовичах, героїчно виконуючи свою роботу. На вежі Ратуші буде приспущено штандарт міста», – йдеться в повідомленні міськради.

Наразі знайдені тіла трьох працівників ДСНС, які брали участь у гасінні пожежі на звалищі в понеділок. Пошуки еколога-співробітника комунальної служби тривають.

Попри обіцянку Мельника, сміттєзвалище у Хмельницькому досі функціонуєСистема народного контролю «Слово і Діло» перевіряє, як цей рік минув у депутатів-мажоритарників у різних округах.

Як повідомлялося вчора, мер Львова Андрій Садовий оголосив, що має дані про трьох пожежників. Щодо працівника комунальної служби, то відомо лише, що він зник, у той час як його особисті речі перебувають на робочому місці поруч зі звалищем, через що рятувальники припускають, що він також міг потрапити під сміттєвий завал.

На час жалоби міська влада попросила львів'ян утриматися від розважальних заходів.

Як відомо, вчора Садовий звернувся до міськради з проханням виділити 14 млн грн з резервного фонду Львова на укріплення дамби для уникнення протікання інфільтрату на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Також «Слово і Діло» хотіло б нагадати, що мер Львова обіцяв ліквідувати Грибовицьке сміттєзвалище ще у вересні 2011 року, проте досі не впорався з цією обіцянкою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: