Росія скорочує витрати на Крим

Читать на русском
Скороченню підлягають витрати на будівництво транспортного переходу через Керченську протоку та реконструкцію повітряного руху.
Аксьонов задумався

Міністерство економічного розвитку Російської Федерації пропонує урізати фінансування федеральної цільової програми з розвитку Криму та міста Севастополя до 2020 року на 3,5 млрд рублів.

Про це йдеться в проекті постанови, розміщеному на офіційному порталі розкриття інформації, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на російський «Росбалт».

Згідно з текстом документа, бюджетні асигнування скорочуються на наступні проекти:

– 226,48 млн рублів на будівництво транспортного переходу через Керченську протоку. Кошти виключаються з метою перерозподілу на компенсацію витрат із розселення житлових будинків у Керчі, що потрапляють у зону будівництва мосту;

– 300 млн рублів на реконструкцію повітряного руху та радіотехнічне забезпечення польотів.

У РФ прокоментували можливість визнання «ДНР» і «ЛНР»Російська Федерація поки не збирається визнавати незалежність так званих «Донецької/Луганської народних республік» через те, що це дозволить Заходу знизити тиск на Україну.

Скороченню підлягають також витрати на банківський супровід при здійсненні будівельного контролю та технічного нагляду й витрати на будівництво багатофункціонального буксира-рятувальника 2,5-3 МВт.

Відзначимо, що програма розвитку Криму передбачає інвестиції майже в 1 трлн рублів до 2020 року. 95% усіх асигнувань лягають на федеральний бюджет РФ.

Як повідомлялося раніше, 20 травня технічні збої в електромережах Криму знеструмили найбільші міста півострова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: