Посол України в Канаді назвав цілі бізнес-форуму в Торонто

Читать на русском
Проведення українсько-канадського бізнес-форуму передбачає налагодження зв'язків між підприємцями обох країн.
Андрій Шевченко

Проведення українсько-канадського бізнес-форуму передбачає налагодження зв'язків між підприємцями обох країн.

Про це в інтерв'ю «Укрінформу» розповів посол України в Канаді Андрій Шевченко, повідомляє «Слово і Діло».

За його словами, у 90-х роках багато канадських підприємців намагалися організувати бізнес в Україні, але через постійне рейдерство та корупцію виїжджали назад до Канади.

«Тому в цьому сенсі нам доводиться працювати навіть не з нуля, а з мінусу, пояснюючи підприємцю, який вже обпікся на Україні, що часи змінилися. Саме цьому значною мірою й має послужити бізнес-форум, який пройде в Торонто 20-21 червня», – заявив посол.

Микольська назвала країни, які є пріоритетними для переговорів про ЗВТПереговори щодо ЗВТ тривають із країнами, які є пріоритетними для українського бізнесу, – Ізраїлем, Канадою та Туреччиною.

Шевченко також розповів, що цей форум має допомогти підприємцям обох країн знайти бізнес-контакти. Посол очікує візитів українського уряду на цей форум для відповіді на запитання від канадських бізнесменів.

Окрім того, він повідомив, що до кінця 2016 року всі бюрократичні процедури узгодження угоди про зону вільної торгівлі між країнами будуть завершені. Шевченко впевнений, що українські товари зможуть конкурувати з канадськими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: