Омелян назвав ключові завдання реформування морської галузі

Читать на русском
10 червня 2016 року в Міністерстві інфраструктури України відбудеться круглий стіл за участю працівників морських портів.
Володимир Омелян

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян назвав три основних завдання реформування морської галузі країни, серед яких значиться створення Морської адміністрації, незалежної від політичних і лобістських дій.

Про це він заявив під час спілкування з пресою, що відбулося після засідання міжурядової комісії ТРАСЕКА 1 червня в Одесі, повідомляє «Слово і Діло».

«Ключові завдання: створення Морської адміністрації, що буде незалежною від політичних і лобістських впливів структурою й відстоюватиме інтереси галузі та її працівників. Друге завдання – реформування Адміністрації морських портів України, яка має стати мобільною, ефективною структурою. Третє завдання – підвищення конкурентоспроможності українських портів у чорноморському басейні», – повідомив Володимир Омелян.

Міністр нагадав, що 10 червня 2016 року в Міністерстві інфраструктури України іідбудеться круглий стіл за участю працівників морських портів, метою якого буде публічна дискусія про сучасний стан морської галузі та перспективи її розвитку.

Як повідомлялося раніше, СБУ закрила в'їзд в Україну морякам, що заходить до кримських портів.

Нагадаємо, що за два тижні, з 9 до 22 травня 2016 року, порти окупованого Криму відвідали 34 корабля країн-порушників режиму санкцій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: