Прокуратура спіймала на хабарництві прикордонників із зони АТО

Читать на русском
Військова прокуратура впіймала прикордонників із КПВВ на отриманні хабарів від осіб, які перетинають лінію розмежування.

Військова прокуратура Донецького гарнізону разом із працівниками СБУ та ДПС перекрили корупційну схему військовослужбовців Краматорського прикордонного загону.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це на своїй сторінці в Facebook написав військовий прокурор Анатолій Матіос.

Начальник Генштабу зловив на корупції 2 підлеглихНачальник Генштабу Віктор Муженко заявив про завершення слідства у справі двох військовослужбовців-корупціонерів.

«Прикордонники, як на конвеєрі, «продавали квитки» за проїзд без черги через КПВВ «Майорськ» людям, які прямують на тимчасово окуповану територію України. Гідність свою по 200 грн продавали, лінію розмежування, як верстат для заробляння грошей зробили», – написав Матіос.

За словами прокурора, на гарячому спіймали майора ГПС із 43 тисячами гривень хабара. В результаті обшуків у затриманих прикордонників були виявлені 600 тисяч гривень, отриманих від корупційних дій. Також Матіос додав, що протоколи затримань оформлюються щодо ще 5 прикордонників.

Нагадаємо, раніше голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль розповів, які корупційні схеми ліквідують на митниці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: