Порошенко доручив Саакашвілі особисто контролювати будівництво дороги Одеса-Рені

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко провів зустріч з одеським губернатором Міхеілом Саакашвілі.
Саакашвілі та Порошенко

Президент України Петро Порошенко вчора провів зустріч із головою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі за підсумками року з моменту призначення останнього губернатором.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Президента.

Глава держави доручив Саакашвілі взяти під особистий контроль будівництво дороги Одеса-Рені. «Ми дуже сподіваємося, що цей шлях стане коридором, що з'єднує Одесу з Румунією – Констанцею, з Болгарією, й це буде проект, в якому будуть задіяні в тому числі й кошти ЄС. Принаймні керівництво Румунії та Болгарії запевнило мене в своїй зацікавленості та участі в цьому проекті», – сказав Порошенко. Він також попросив губернатора особисто інформувати про всі події під час будівництва.

Президент також акцентував увагу на активізації спорудження нового митного терміналу, а також додав, що попросив генпрокурора швидше призначити нового прокурора Одеської області. Глава держави також сказав, що в Одесі буде створено спецпідрозділ НАБУ.

«Можу запевнити вас що ви маєте і підтримку Президента, і підтримку прем'єр-міністра, і підтримку уряду, який робить все можливе, щоб забезпечити ефективне та швидке проведення реформ», – додав Президент.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: