Москаль побачив зв’язок між «чорною касою «регіоналів» і Віктором Ющенком

Читать на русском
Губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль заявив про зв'язок Віктора Ющенка та Віктора Януковича.
Геннадій Москаль

Керівник Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль прокоментував ситуацію з оприлюдненням «чорної бухгалтерії» «Партії регіонів».

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Москаль написав на своєму персональному сайті.

За словами закарпатського губернатора, за здачу влади Віктору Януковичу, Віктор Ющенко отримав майже мільярд доларів. «Що ми шукаємо в «чорній касі» «Партії регіонів» на два мільярди доларів, якщо майже один мільярд забрали за здачу влади Януковичу колишній президент України Ющенко та його глави адміністрації Балога та Ульянченко?», – написав Москаль.

До НАБУ передали дані про «чорну касу» Партії регіонівЕкс-перший заступник глави СБУ Віктор Трепак заявив, що до НАБУ надійшли дані про хабарі Партії регіонів високопоставленим чиновникам.

Також Москаль додав, що Національне антикорупційне бюро має розслідувати фонд Ющенка «Лікарня майбутнього». Губернатор називає цей проект масштабною аферою.

«Будь-яке антикорупційне бюро починає свою роботу з вищого керівництва держави, тому я пропоную почати з екс-президента України Віктора Ющенка. А від нього ниточки потягнуться і до «чорної каси» «Партії регіонів», і до корупційних схем, за якими він здав владу Януковичу», – підсумував Москаль.

Нагадаємо, сьогодні народний депутат України Сергій Лещенко опублікував так звану «чорну бухгалтерію» колишньої «Партії регіонів». В оприлюднених документах містяться розписки про отримання коштів, прізвища, підписи, суми та цілі платежів. Ці ж документи днями екс-заступник глави СБУ Віктор Трепак передав до НАБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: