САП витребувала справу щодо Коломойського і Пінчука

Читать на русском
Холодницький чекає рішення генерального прокурора, щоб отримати можливість ознайомитися з цією справою і вирішити питання про необхідність її передачі в НАБУ.
Назар Холодницький

Спеціалізована антикорупційна прокуратура поставила вимогу генеральному прокурору Юрій Луценку ознайомитися з матеріалами двох справ щодо Ігоря Коломойського і Віктора Пінчука.

Про це заявив керівник спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький в інтерв'ю «Громадському», передає «Слово и Діло».

«Я підписав запит, зараз чекаю рішення генерального прокурора, щоб дати нам можливість ознайомитися з цією справою і вирішити питання про необхідність її передачі в НАБУ», – сказав Холодницький.

Він додав, що з моменту запиту пройшло два тижні.

«Чекаю, поки їх нам направлять. Це справи, які стосуються двох олігархів – Пінчука і Коломойського», – уточнив прокурор.

Холодницький також висловив свій оптимізм по відношенню до Луценка.

«Він (Луценко – ред.) сказав відразу з порогу: «Я вам віддам будь-яку справу, яку ви запросите за однієї умови, якщо ви її забираєте собі, то вже назад не повертаєте». Це абсолютно справедливо і чесно, я вважаю. У мене це дуже вселило оптимізм», – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: