Береза не зміг посадити директора фірми «Добробут»

Читать на русском
Нардеп Юрій Береза за 10 діб не зміг посадити директора та всіх представників аграрної фірми Добробут.
Юрій Береза

Народний депутат України Юрій Береза за 10 діб не зміг посадити директора Максима Ранчукова та всіх представників аграрної фірми «Добробут», хоча й обіцяв.

Відповідне зобов'язання парламентаря «Слово і Діло» зафіксувало в середині березня цього року.

4 квітня 2016 року «Слово і Діло» направило запит для доступу до публічної інформації щодо зазначеного питання. А 28 квітня – ще один, повторний. На жоден із запитів нардеп так і не відповів.

Станом на 27 травня 2016 року, відповідно до відомостей в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, директором «Добробуту» є Максим Ранчуков.

Таким чином, Береза не виконав свою популістську обіцянку.

Нагадаємо, 18 березня 2016 року нардеп пообіцяв за 10 діб посадити директора та всіх представників агрофірми «Добробут». На запитання, чи відповідає народний депутат за свої слова, Юрій Береза впевнено відповів «так».

Водночас директор вказаного підприємства Максим Ранчуков звернувся до генпрокурора, директора НАБУ та міністра внутрішніх справ із проханням втрутитися в ситуацію, що склалася.

Це вже дев'ята невиконана Березою обіцянка з 30 зафіксованих «Словом і Ділом». Ще 7 обіцянок депутата перебувають у процесі виконання, решта 14 – виконані. Рівень його відповідальності складає 47%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: