Бойовики обстріляли українські позиції із заборонених мінометів – штаб АТО

Читать на русском
Бойовики так званих республік обстріляли позиції українських військових із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 та 120 міліметрів.

Бойовики самопроголошених республік обстріляли позиції українських військових із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 та 120 мм.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«З настанням сутінок бойовики активно обстрілювали наші позиції поблизу Авдіївки та Опитного з великокаліберних кулеметів, гранатометів та 82-мм мінометів. А ближче до опівночі бандити вдарили по наших укріпленнях на тій ділянці лінії розмежування з мінометів калібру 120 мм», – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, також із мінометів калібру 82 мм були обстріляні позиції Збройних сил України в Широкиному, що на маріупольському напрямку.

«Минулої доби було зафіксовано 9 ворожих розвідувальних БПЛА. Продовжили проросійські банди вдаватися до збройних провокацій проти українських підрозділів і з початку цієї доби. Вже зафіксовано щонайменше 8 випадків застосування бойовиками зброї», – наголошують українські військові.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: