Дороги в Києві ремонтуватимуть уночі

Читать на русском
Секретар Київради Володимир Прокопів заявив, що в столиці можуть почати ремонтувати дороги вночі.

Секретар Київської міської ради Володимир Прокопів заявив, що міська влада готує проект рішення, згідно з яким ремонт доріг у столиці проводитиметься вночі.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Прокопів написав у своєму блозі на «Українській правді».

За словами чиновника, таке рішення є відповіддю на петицію, яку кияни розмістили на сайті Київради. Прокопів зазначив, що готується проект рішення, нормативно-правовий акт, який має внести зміни до наявних правил благоустрою міста Києва, а після – буде винесений на розгляд депутатів.

У Києві може з’явитися нова автомагістральУ Київській міській адміністрації озвучили плани щодо будівництва нової дороги, що мала б розвантажити автомобільний потік із Лівого берега на Правий.

«Зараз готую проект рішення й зроблю все для того, щоб його проголосували в залі. Ми пропонуємо внести зміни до правил благоустрою, щоб у Києві це діяло на постійній основі. В рішенні обов'язково пропишемо вимоги до виконавців у частині посилення безпеки своїх працівників, які ремонтуватимуть дороги вночі», – заявив Прокопів.

Проектом пропонується на мостах через Дніпро, магістральних дорогах і вулицях ремонтні роботи проводити в робочі дні з 24:00 до 6:30, а у вихідні – цілодобово.

Нагадаємо, київський міський голова Віталій Кличко пообіцяв, що вже за кілька років з автодоріг столиці зникнуть маршрутні таксі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: