У ГПУ розповіли, що шукають у соратника Саакашвілі

Читать на русском
Слідчі ГПУ разом із працівниками СБУ проводять обшуки в службових та житлових приміщеннях екс-генконсула Грузіі Теймураза Нішніанідзе.

Слідчі ГПУ разом із працівниками СБУ проводять обшуки в службових та житлових приміщеннях екс-генконсула Грузії Теймураза Нішніанідзе.

Про це повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури, пише «Слово і Діло».

Обшуки проводяться в рамках кримінального провадження за фактом незаконних операцій із відшкодування ПДВ посадовими особами генерального консульства Грузії в 2012-2013 роках, уточнили в ГПУ.

За результатами проведених обшуків вилучено чорнову документацію, яка свідчить про ймовірне здійснення незаконних фінансових операцій.

«Протягом найближчої години генеральний прокурор Юрій Луценко заслухає доповідь керівників слідчого підрозділу щодо підстав проведення слідчих дій, дотримання закону при їх проведенні та попередніх результатів. Про результати заслуховування буде повідомлено додатково», – заявили в Генпрокуратурі.

Глава Одеської області відреагував на проведення обшуків у ОДА миттєво: «Ви тут з глузду з'їхали? Такого не робила прокуратура за часів Пшонки, такого не робить прокуратура Північної Кореї».

Саакашвили уже штурмует сотрудников СБУ и ГПУ, которые проводят обыск у его помощникаEuroMaydan

Саакашвілі також заявив, що вважає такі дії зведенням політичних рахунків. Журналіст Роман Бочкала опублікував відео, де губернатор Одеської області в жорсткій формі критикує дії силовиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: