ФБР тренуватиме Управління спецоперацій НАБУ

Читать на русском
Інструктори ФБП США тренуватимуть працівників Управління спеціальних операцій Антикорупційного бюро.

Інструктори Федерального бюро розслідувань США тренуватимуть працівників Управління спеціальних операцій Національного антикорупційного бюро України.

Цей курс відбудеться за підтримки посольства США в Україні, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

Як повідомляється, інструктори ФБР продемонструють українським колегам методи проведення спецзаходів при затриманні злочинців.

У НАБУ відзвітували про результати роботи з початку року. ІнфографікаСтаном на 17 травня Національне антикорупційне бюро зареєструвало 151 кримінальне провадження та склало 32 повідомлення про підозру щодо 15 чиновників.

«Ці тренування стануть дуже корисними для підвищення рівня професійної підготовки Управління спецоперацій Бюро. Переконаний, отримувати знання та вміння від передових спецслужб світу – це важливо», – зазначив директор НАБУ Артем Ситник.

Нагадаємо, раніше народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Павло Різаненко заявив, що для ефективної боротьби з корупцією серед вищих посадових осіб України необхідно посилити інституційні можливості НАБУ. Відповідні ініціативи були запропоновані ним у законопроекті №4721.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: