Німці приступають до будівництва доріг у Луганській області

Читать на русском
Intercon залучать до участі в будівництві двох ділянок доріг державного значення протяжністю 7,2 і 8 км.

Керівництво Луганської області провело зустріч із представниками німецької будівельної компанії Intercon, на якій обговорювалося питання участі компанії у відновленні доріг області.

Про це повідомляється на офіційній сторінці в Facebook Луганської військово-цивільної адміністрації, передає «Слово і Діло».

«Ми готові взяти участь у тендері на будівництво доріг у Луганській області на загальних умовах», – сказав генеральний директор компанії Intercon Ігор Спірідонов.

Як повідомляється, Intercon залучать до участі в будівництві двох ділянок доріг державного значення протяжністю 7,2 і 8 км. Для їх будівництва компанія готова надати свій асфальтобетонний завод, техніку та розробити проектну документацію.

За словами Спірідонова, компанія спеціалізується на будівництві доріг та інших грунтових основ.

У «БПП» розповіли, куди зникають гроші на дорогиВадатурський заявив, що на прикладі Миколаївської області, де розкрили схеми розкрадання держкоштів обласним «Укравтодором», можна уявити ситуацію по всій Україні.

«Ми даємо гарантію 10 років на нашу роботу. Крім того, наші дорожні смуги підійдуть і для великовантажного військового транспорту», – підкреслив він.

Нагадаємо, що Україна не змогла освоїти міжнародну фінансову допомогу на відновлення Донбасу.

Як повідомлялося раніше, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України виділить 707 млн ​​грн на відновлення низки південно-східних регіонів України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: