Кличко розповів, коли обладнає будинки киян тепловими лічильниками

Читать на русском
Лічильники дозволять зменшити плату на 30 відсотків, оскільки вона залежатиме від спожитого тепла, а не від опалення квадратних метрів, як це було раніше.

У КМДА обіцяють обладнати всі будинки тепловими лічильниками до початку нового опалювального сезону.

Про це заявив під час спілкування з жителями Лісового масиву столиці глава Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко, повідомляє «Слово і Діло».

«До початку опалювального сезону лічильники будуть встановлені в кожному столичному будинку», – сказав Кличко.

За його словами, столична влада не формує тариф, але намагається зробити так, щоб суми до сплати за комунальні послуги зменшилися.

«Перш за все, це облік тепла та енергозбереження», – підкреслив мер.

За його словами, лічильники дозволять зменшити плату на 30%, цьому сприятиме й впровадження теплосанації житлових будинків шляхом встановлення нових вікон у під'їздах.

Відзначимо, що встановлення приладів обліку тепла дозволить заощаджувати на комунальних платежах, оскільки плата залежатиме від спожитого тепла, а не від опалення квадратних метрів, як це було раніше.

«Слово і Діло» зафіксувало 309 обіцянок Віталія Кличка, з яких він виконав 136. Коефіцієнт відповідальності політика становить 44%. З усіма обіцянками голови КМДА можна ознайомитися на його сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: