Бойовики штурмували українські позиції неподалік Новотроїцького – штаб АТО

Читать на русском
Бойовики так званих республік під прикриттям вогню з різної зброї штурмували опорні пункти ЗСУ неподалік Новотроїцького.

Бойовики самопроголошених республік під прикриттям вогню з різної зброї штурмували опорні пункти Збройних сил України неподалік Новотроїцького, що на маріупольському напрямку.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Окрім того, ввечері бойовики спробували прорвати нашу оборону неподалік Новотроїцького. За підтримки бойових машин піхоти, снайперів, вогню з гранатометів противник перейшов до штурмових дій. Українські воїни відкрили вогонь на ураження та знищили ворожу БМП, після чого нападники відступили», – йдеться в повідомленні.

Також сепаратисти з гранатометів обстріляли українські позиції поблизу Широкиного, Гранітного та Гнутового. Бойовики не полишають спроб розвідки за допомогою БПЛА.

«Минулої доби зафіксовано прольоти 9 ворожих розвідувальних БПЛА», – повідомляють у штабі АТО.

Окрім того, проросійські угрупування продовжують застосовувати заборонені Мінськими домовленостями міномети майже на всіх напрямках. А вже сьогодні сепаратисти 6 разів порушили режим припинення вогню та обстріляли українських військових у районі Широкиного, Авдіївки та Зайцевого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: