Карта АТО: ситуація на сході України станом на 25 травня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 25 травня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла не спокійно. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим повної тиші на Донбасі.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики з гранатометів, зенітних установок, 82-мм мінометів та стрілецької зброї обстріляли позиції українських військових у промзоні, що в Авдіївці.

На горлівсько-світлодарській дузі сепаратисти зі стрілецької зброї та гранатометів обстріляли опорні пункти в районі Зайцевого та Луганського.

На Луганському напрямку проросійські бандформування два рази обстріляли з протитанкових керованих комплексів українські позиції неподалік Сокольників, а з гранатометів – в Станиці Луганської.

На Маріупольському напрямку бойовики з гранатометів обстрілювали сили АТО поблизу Широкиного, Гранітного та Гнутового. А при підтримці бойових машин піхоти, снайперів, вогню з гранатометів сепаратисти перейшли до штурмових дій на населений пункт Новотроїцьке. Українські військові відкрили вогонь на ураження та знищили ворожу БМП, після чого нападники відступили.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: