Згуладзе розповіла, чому пішла з МВС

Читать на русском
Колишня заступник міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе розповіла, що в неї не було конфлікту з Аваковим.
Ека Згуладзе

Колишня заступник міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе розповіла, чому покинула свою посаду.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це вона сказала в інтерв'ю «Цензор.НЕТ».

За словами Згуладзе, в неї не було конфлікту з главою відомства Арсеном Аваковим. Навпаки – міністр намагався вмовити свою заступницю не залишати посаду.

«Я ніколи не приховувала того, що прийде час і я піду. Хоча вважаю, що мене в цьому плані дуже довго не сприймали всерйоз. Думали, напевно, що я кокетую та набиваю собі ціну. Але через деякий час після нашого знайомства, коли міністр та інші члени команди зрозуміли, що це моє рішення й мене не відговорити, він із повагою поставився до мого рішення. Щоправда, й відговорити мене намагався – місяцями. Так само, як інші», – сказала Згуладзе.

Що з обіцяного встигла виконати Ека Згуладзе?Підсумки роботи Еки Згуладзе на посаді першого заступника міністра внутрішніх справ України.

Свою відставку Згуладзе аргументувала тим, що вона дала поштовх реформі МВС України, а для успішного завершення реформування відомства потрібні люди з амбіціями. За словами Згуладзе, в неї самої таких амбіцій немає.

Згуладзе також додала, що не збирається йти до української політики, а має намір допомагати реформі МВС як член групи радників відомства.

Нагадаємо, 11 травня Кабінет міністрів України прийняв добровільну відставку Еки Згуладзе з посади першого заступника міністра внутрішніх справ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: