Кірш не з'ясував обставини інциденту податківця з нардепами

Читать на русском
За два місяці нардеп Олександр Кірш так і не зміг розібратися в деталях інциденту представника податкової з парламентарями.
Олександр Кірш

Народний депутат України Олександр Кірш не надіслав обіцяний депутатський запит до відповідних органів для встановлення обставин, за яких до тек парламентарів представником податкової міліції був підкинутий документ із критикою проекту закону щодо особливостей кримінального провадження в податкових відносинах.

Відповідну обіцянку нардепа «Слово і Діло» зафіксувало наприкінці березня цього року.

Станом на 24 травня 2016 року Олександр Кірш не направляв запити щодо встановлення обставин того інциденту за участю податківця та депутатів.

Таким чином, нардеп не виконав власну обіцянку.

Нагадаємо, 30 березня 2016 року Олександр Кірш пообіцяв направити запит до відповідних органів для встановлення обставин, за яких до тек народних депутатів представником податкової міліції був підкинутий документ із критикою проекту закону щодо особливостей кримінального провадження в податкових відносинах.

Всього «Словом і Ділом» була зафіксована 21 обіцянка нардепа, з яких лише 3 є виконаними, ще 13 – перебувають у процесі виконання, а 5 – провалені. Рейтинг відповідальності Кірша складає 14%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: