Карта АТО: ситуація на сході України станом на 24 травня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 24 травня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла не спокійно. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим повної тиші на Донбасі.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики зі стрілецької зброї, гранатометів різних систем, 82-мм мінометів та снайперських гвинтівок обстріляли українські опорні пункти в Мар'їнці. А з 82 та 120-мм мінометів – в Красногорівці.

Також, з мінометів та гранатометів сепаратисти обстріляли сили АТО в Авдіївці, а зі стрілецької зброї та гранатометів – неподалік Зайцевого та Луганського.

На Маріупольському напрямку незаконні збройні формування відкривали вогонь по укріпленнях української армії поблизу Широкиного, Березового та Гнутового з великокаліберних кулеметів, гранатометів, час від часу – з зенітних установок. А по Лебединському загарбники пізно ввечері вдарили з мінометів калібру 120 мм.

На Луганському напрямку бойовики били з гранатометів по українських військовослужбовцях у Станиці Луганської та Новозванівки.

Окрім того, було зафіксовано 9 безпілотників ворога, що займалися розвідкою українських позицій.

Вже цієї доби, сепаратисти з мінометів обстріляли українська армію біля Мар’їнки та Красногорівки, а з великокаліберних кулеметів та озброєння БМП – в районі Новозванівки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: