Як виконують свої обіцянки нардепи-мажоритарники Дніпра?

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує серію публікацій, в яких порівнює відповідальність представників української влади. Сьогодні на черзі народні депутати, які були обрані до Верховної Ради за мажоритарними округами Дніпра.

У нашому списку 6 дніпровських мажоритарників – Яків Безбах, Андрій Денисенко, Іван Куліченко, Віталій Купрій, Максим Курячий і Борис Філатов.

Найбезвідповідальнішим із представлених нардепів на сьогодні є Яків Безбах. На його рахунку 4 обіцянки, з яких він поки жодної не виконав. Зате одну обіцянку Безбах уже встиг провалити. Рівень його відповідальності – 0%.

Трохи кращі справи в Андрія Денисенка. Із 19 своїх обіцянок він виконав 2, але 5 провалив. Рівень відповідальності нардепа – 11%.

За ним слідує Максим Курячий. У його активі 20 обіцянок, з яких по 3 виконаних і провалених. Рівень його відповідальності – 15%.

Як виконують свої обіцянки нардепи-мажоритарники Івано-Франківської області?«Слово і Діло» порівнює відповідальність народних депутатів України, обраних за мажоритарними округами Івано-Франківської області.

Віталій Купрій роздав на сьогодні 23 обіцянки. З цієї кількості він виконав 8 зобов'язань, а провалив – 5. Рівень відповідальності нардепа – 35%.

Борис Філатов вже майже півроку обіймає посаду мера Дніпра, й у нас є окремий матеріал, в якому ми порівнюємо його з іншими мерами. Однак не можна не відзначити того факту, що протягом року він був народним депутатом. На рахунку Філатова 57 обіцянок. Із них 21 є виконаною. Провалених обіцянок у Філатова 9. Рівень його відповідальності – 37%.

На першому місці і за кількістю обіцянок, і за рівнем їх виконання опинився Іван Куліченко, колишній мер Дніпра. Він роздав 102 обіцянки, з яких виконав 39. Щоправда, більшість його обіцянок – 63 (або 62% від загальної кількості) – є проваленими. Рівень відповідальності Куліченка – 38%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: