Горбачова внесуть до «чорних списків» України – Геращенко

Читать на русском
Сьогодні буде відправлений запит на ім'я Представництва ЄС в Україні з пропозицією заборонити Михайлу Горбачову в'їзд до країн Євросоюзу. Горбачов також буде внесений до чорних списків і в Україні.

Народний депутат України від фракції «Народного фронту» Антон Геращенко направить до Представництва Європейського Союзу в Україні пропозицію заборонити в'їзд до країн ЄС екс-президенту СРСР Михайлу Горбачову.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Сьогодні буде надісланий запит на ім'я Представництва ЄС в Україні з пропозицією заборонити Михайлу Горбачову в'їзд до країн Євросоюзу в зв'язку з його позицією», – сказав Геращенко.

Антон Геращенко наголосив, що Горбачов буде внесений до «чорних списків» в Україні.

«У нас вже є список осіб, які закликають до порушення територіальної цілісності України. В ньому, наприклад, Жириновський. Я буду пропонувати СБУ туди включити й Горбачова», – сказав Геращенко.

Нагадаємо, що раніше деякі ЗМІ процитували слова Горбачова з інтерв'ю The Sunday Times про те, що він підтримує рішення російського президента Володимира Путіна про анексію Криму Росією. «Я завжди за вільне вираження думки народу, а в Криму більшість хотіла возз'єднання з Росією», – наводить слова Горбачова російське видання «Коммерсант».

Як повідомлялося раніше, після анексії РФ перетворила Кримський півострів на військову базу, з території якої регулярно провокує українських військових на адміністративному кордоні з Херсонською областю.

Тука назвав свій варіант повернення Криму до складу УкраїниЗаступник міністра з окупованих територій заявив, що питання повернення Криму є довгостроковим.

У п'ятницю, 20 травня, стало відомо, що технічні збої в електромережах Криму знеструмили найбільші міста півострова.

«Слово і Діло» зафіксувало 50 обіцянок Антона Геращенка, з яких він виконав 21. Коефіцієнт відповідальності нардепа – 42%. Із повним переліком обіцянок політика можна ознайомитися на сторінці.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: