Озброєння найманців: РФ направила в Іловайськ вагони з військовою технікою

Читать на русском
Українська розвідка зафіксувала нові факти перекидання на окупований Донбас озброєння і військової техніки з території РФ.

У Головному управлінні розвідки Міноборони України заявили, що з території Російської Федерації триває поставка нової техніки та боєприпасів.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на Українську правду.

Зокрема, з РФ до залізничної станції Іловайськ прибули 4 вагони з боєприпасами (160 тонн), в район н.п.Щербак (Новоазовський район) - 3 вантажівки з гарматами на причепах», - сказано в повідомленні.

Крім того, за даними розвідки, боєприпаси (120 тонн, три вагони), які ще 18 травня прибули з території РФ на ж/д станцію Дебальцеве, розвантажені та перевезені на перевалочну базу центрального підпорядкування в промисловій частині міста.

Як відомо, на початку травня Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ нарахувала в окупованому бойовиками Луганську сім російських танків Т-72, по стільки ж «Градів» і самохідних гаубиць «Гвоздика».

Додамо, що останні кілька днів в Міноборони попереджали про те, що Росія посилила свої військові угруповання на російсько-українському кордоні.

Проте, серед західних дипломатів і на останній зустрічі «нормандської четвірки» тривають дискусії про проведення виборів на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: