Порошенко назвав основні умови вступу України в ЄС

Читать на русском
Реформи – це зміни до Конституції в частині верховенства права, судова реформа, як крок для встановлення справедливості, а також потужні антикорупційні кроки.

На шляху до ЄС Україні потрібно подолати два виклики: російську агресію і провести реформи.

Про це Президент України Петро Порошенко заявив під час підняття прапора ЄС біля адміністрації президента з нагоди Дня Європи в суботу, предає «Слово и Діло».

«Для реалізації цієї мети ми повинні подолати два ключових виклика. Перший – це ефективне протистояння російської агресії, і саме тому ми за два роки збудували за допомогою волонтерів, добровольців, кожного українського громадянина українську армію», – заявив Президент.

За його словами, другим викликом є ​​проведення ключових системних, комплексних реформ.

«Реформ, які змінять Україну, реформ, які побудують Європу в Україні, які відновлять справедливість, які зроблять Україну надзвичайно ефективною державою», – сказав він.

На думку Порошенка, реформи – це зміни до Конституції в частині верховенства права, судова реформа, як крок для встановлення справедливості, а також потужні антикорупційні кроки.

Реформа держслужби: нова війна за розподіл повноважень між гілками владиЗ 1 травня по всій Україні розпочинається черговий етап реформи державної служби. Цього разу, крім підняття окладів чиновникам, очікується й новий підхід до конкурсного відбору на посади.

Нагадаємо, голова Верховної Ради України Андрій Парубій висловив упевненість, що судову реформу в Україні необхідно завершити до липня поточного року.

Раніше стало відомо, що Міністерство юстиції успішно завершило реформу системи реєстрації бізнесу і нерухомого майна і передачі цих функцій місцевим властям, нотаріусам і акредитованим суб'єктам.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: