«Миротворець» вибачився перед журналістами та виклав новий список акредитованих у «ДНР»

Читать на русском
Проект Миротворець вибачився перед журналістами за минулий список акредитованих у ДНР, виклавши новий.

Проект «Миротворець» вибачився перед журналістами за минулий список акредитованих у «ДНР», виклавши новий.

Про це йдеться в повідомленні проекту, повідомляє «Слово і Діло».

«12 травня 2016 року на сайті Центру «Миротворець» був оприлюднений список журналістів, акредитованих терористичною організацією «ДНР». Після публікації ми побачили, який суспільний інтерес та обговорення викликав оприлюднений список. Багато журналістів вимагали від нас вибачень і ми, нарешті, зрозуміли, чому. З цього приводу колектив Центру приносить свої щирі вибачення, оскільки список дійсно виявився не першої свіжості», – йдеться в заяві.

Згідно з повідомленням, оприлюднений раніше список, був отриманий ще в грудні 2015 року та містив лише 4 тисячі записів. Центр наголошує, що має новий список, датований лютим цього року, в якому 5412 записів.

У повідомленні також стверджується, що оприлюднення інформації публікується відповідно до статті 17 Конституції України та статті 29 закону України «Про інформацію».

Нагадаємо, раніше народний депутат Антон Геращенко повідомив про закриття Центру «Миротворець» у зв'язку з бурхливою реакцією на оприлюднений список акредитованих у «ДНР» журналістів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: