Гройсман пояснив, чому затягнув із презентацією антикризового плану

Читать на русском
Кабінет міністрів України, готуючи антикризовий план на 2016 рік, ставив завдання презентувати його протягом травня.

Кабінет міністрів України, готуючи антикризовий план на 2016 рік, ставив завдання презентувати його протягом травня.

Про це в ефірі ток-шоу «Право на владу» на каналі «1+1» заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман, пише «Слово і Діло».

Таким чином прем’єр прокоментував свою обіцянку від 14 квітня про те, що протягом одного місяця буде розроблений і представлений антикризовий план, який помісячно визначить, що має бути зроблено до кінця 2016 року.

«Цей план був готовий на 14 число, презентація була 19 числа. Я вважаю, що сьогодні ми маємо проговорити його з експертним середовищем, профспілками, з народними депутатами України, фіналізувати та 26 числа він буде ухвалений», – запевнив Гройсман.

«Насправді, ми не ставили, як за радянських часів, завдання, щоб хвилина в хвилину за місяць зробити цей план дій. Ми ставили завдання, що в травні цей план має з’явитися, він має бути реалістичним, він має бути не популістським, він має бути абсолютно реальним до виконання. І сьогодні я можу сказати, що це достатньо якісний план. Я думаю, що можна було зробити його кращим, але це не просто папірець, на якому щось написано. Це абсолютно чіткі речі», – резюмував глава Кабміну.

Враховуючи незначну кількість днів від 14 травня (кінцевий термін виконання обіцянки) до 19 травня (презентація плану дій уряду), «Слово і Діло» надало обіцянці статус «виконано».

Поточний рейтинг відповідальності Володимира Гройсмана – 63%. Що виконав, а що провалив прем’єр, можна переглянути за цим посиланням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: