В «Укргазвидобуванні» розповіли, коли досягнуть європейського рівня

Читать на русском
В компанії не лише відбивають гроші у корупціонерів, але також встигають проводити технічне переозброєння, змінювати стратегію на довгостроковий період.
Глава правління ГК ПАТ «Укргазвидобування» Олег Прохоренко

Правління ГК ПАТ «Укргазвидобування» сподівається довести компанію до європейського рівня за два роки.

Про це сказав у інтерв'ю виданню «Агеенко» глава правління ГК ПАТ «Укргазвидобування» Олег Прохоренко, повідомляє «Слово і Діло».

«Рік потрібен, щоб показати зміни, і два роки, щоб зробити компанію європейського рівня», – сказав Прохоренко.

За його словами, за 10 місяців, що він перебуває на посаді правління «Укргазвидобування», компанію вдалося вивести в плюс на 2 млрд грн.

«Це «живі гроші», які ми або заощадили на закупівлях, або на реалізації газу заробили, або не дали вкрасти їх у компанії шляхом юридичної протидії», – говорить він.

Прохоренко наголосив, що нове керівництво не лише відбиває гроші у корупціонерів, але й встигає проводити технічне переозброєння компанії, змінювати її стратегію на довгостроковий період.

«За 8-9 місяців досягли багато чого. Ми працюємо в такому темпі, в якому ніхто й ніколи не працював у держкомпаніях, кажу об'єктивно. Якби нам не заважали, то ми це зробили б набагато швидше», – вважає він.

«Укргазвидобування» заощадило до 680 млн грн на держзакупівлях із липня 2015 рокуНова команда з тендерних закупівель в «Укргазвидобуванні» (УГВ) досягла економії 680 млн грн з липня 2015 року.

Як повідомлялося раніше, заробітна плата Олега Прохоренка на посаді главу правління ДК ПАТ «Укргазвидобування» становить близько одного мільйона гривень на місяць.

Нагадаємо, що ПАТ «Укргазвидобування» планує наростити внутрішній видобуток природного газу завдяки її інтенсифікації через збільшення кількості операцій із гідророзриву пласта та капітального ремонту свердловин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: