Бойовиків із «ДНР» відправляють воювати в Карабах – Тимчук

Читать на русском
Відібрані бойовики пройдуть навчання на базі ГРУ на території РФ у складі приватної військової компанії.

На базу ГРУ ГШ ЗС РФ в районі Санкт-Петербурга було відправлено близько 300 бойовиків із Харцизька (Донецька область) для підготовки до участі у військовому конфлікті в Нагірному Карабасі.

Про це пише народний депутат Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Бойовики були одягнені в камуфляж російського зразка з шевронами, на яких зображений темно-зелений прапор із двома стрічками (салатна та світло-червона), по ширині прапора – напис вірменською мовою», – зазначив Тимчук.

Відібрані бойовики пройдуть навчання на базі ГРУ на території РФ у складі приватної військової компанії. «Після чого візьмуть участь у бойових діях у Нагірному Карабасі», – пояснив Тимчук.

Нагадаємо, що на початку травня спеціальна моніторингова місія ОБСЄ нарахувала в окупованому бойовиками Луганську сім російських танків Т-72, ​​по стільки ж «Градів» і самохідних гаубиць «Гвоздика».

Вибори в «ДНР/ЛНР»: як нами маніпулюють? Думка експертаПолітичний експерт прокоментував інформацію від МЗС України про те, що Україна готова в короткі терміни розробити законопроект, який дозволить влітку провести вибори на Донбасі.

Як повідомлялося раніше, так звана «міністр закордонних справ ДНР» Наталія Никонорова заявила про намір «республіки» залишитися в складі України.

«Слово і Діло» зафіксувало 17 обіцянки Дмитра Тимчука, з яких він виконав 9, а 2 – провалив. Коефіцієнт ефективності нардепа – 53%, що є досить високим показником для українських політиків. Із повним переліком обіцянок Тимчука можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: