Труханов опублікував довідку про те, що він – не росіянин

Читать на русском

Міський голова Одеси Геннадій Труханов оприлюднив копію довідки про те, що в нього немає російського громадянства.
Геннадій Труханов

Міський голова Одеси Геннадій Труханов оприлюднив копію довідки, виданої Консульством РФ в Одесі, про те, що у нього немає російського громадянства.

Відповідний документ Труханов розмістив на своїй сторінці у Facebook, пише «Слово і Діло».

Всі оприлюднені ЗМІ докази наявності у нього російського паспорта Труханов називає підробками, а на свій захист наводить слова глави Державної міграційної служби про те, що він (Труханов – Ред.) не виходив зі статусу громадянина України.

Шаланди повнії офшорів: як виконує свої обіцянки мер Одеси?На рахунку Геннадія Труханова 122 обіцянки. Що обіцяв і як дотримується слова міський голова Одеси?

«У своєму недавньому інтерв'ю глава Державної міграційної служби України Максим Соколюк повідомив, що у відомстві відсутня інформація щодо мого виходу з громадянства України. Також Соколюк каже, що «єдиний шлях для встановлення наявності іноземного громадянства у тієї чи іншої особи – офіційний документ від дипломатичного представництва іноземної держави», – зазначив Труханов.

При цьому в наданому ним документі, підписаному в. о. генерального консула РФ у Одесі, йдеться про те, що Труханов не отримував громадянства Російської Федерації.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» вже оприлюднювало зібрані громадськими активістами та журналістами докази подвійного громадянства одеського мера.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: