Стало відомо, хто балотуватиметься на окрузі Насалика

Читать на русском
Екс-нардеп Руслан Кошулинський вирішив балотуватися до Верховної Ради на довиборах в Івано-Франківській області.

Депутат Львівської обласної ради, колишній народний депутат та екс-заступник голови Верховної Ради Руслан Кошулинський вирішив балотуватися до парламенту на довиборах в Івано-Франківській області.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформаційний портал «Стик».

За інформацією ЗМІ, на окрузі чинного міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика, який балотувався на 85-ому мажоритарному окрузі Івано-Франківської області, вирішив випробувати свої сили депутат Львівської облради Руслан Кошулинський.

Спекотний липень 2016-го: основні фаворити на довиборах у мажоритарних округахЦього літа в Україні знову пройдуть парламентські вибори – щоправда, лише на окремих округах. «Слово і Діло» спробувало проаналізувати, хто може отримати черговий депутатський мандат.

За непідтвердженими чутками, Всеукраїнське об'єднання «Свобода» планувало висунути на цьому окрузі лідера партії Олега Тягнибока або голову Івано-Франківської обласної ради Олександра Сича. Втім, у підсумку політсила надала перевагу Кошулинському.

Нагадаємо, раніше Центральна виборча комісія оголосила проміжні вибори до Верховної Ради на 85-му мажоритарному окрузі Івано-Франківської області, з центром у Калуші, у зв'язку з позбавленням депутатського мандату Ігоря Насалика.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: