Порошенко обговорить окупацію Криму зі світовими лідерами

Читать на русском
У понеділок, 23 травня, в Стамбулі відбудеться зустріч Президента України Петра Порошенка зі світовими лідерами, на якій буде обговорюватися питання окупації українського Криму Росією.
Петро Порошенко

В понеділок, 23 травня, в Стамбулі відбудеться зустріч Президента України Петра Порошенка зі світовими лідерами, на якій буде обговорюватися питання окупації українського Криму Росією.

Про це заявив сам Порошенко під час виступу в Національній опері України, повідомляє «Слово і Діло».

Глава держави також пообіцяв ініціювати розробку змін до Конституції України для закріплення права кримських татар на самовизначення.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко планує розробити «дорожню карту» автономії КримуСказано 1 серпня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Крим був, є й залишиться невід’ємною частиною України, а країну-злодія примусимо повернути вкрадене! Такий злочин, як анексія, не має в міжнародному праві терміну давності», – заявив Президент.

Порошенко також заявив, що Україна порушила перед світом питання про посилення санкцій проти РФ за погіршення ситуації в окупованому Криму.

«Дякую всім кримчанам, які в складних умовах не переривають зв'язку зі своєю справжньою Батьківщиною – Україною! Війна буде завершена лише тоді, коли нога останнього окупанта залишить священну українську землю на Донбасі та в Криму», – додав Президент.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: