ЗМІ довідались, які кадрові зміни в ГПУ готує Луценко

Читать на русском
Першим заступником генерального прокурора України може стати слідчий, що представляв обвинувачення у справі Тимошенко.
Юрій ЛуценкоФото: "Фокус"

Першим заступником генерального прокурора України Юрія Луценка може стати слідчий прокуратури Ігор Щербина, який запам’ятався тим, що представляв сторону обвинувачення у справі проти Юлії Тимошенко.

Про це з посиланням на власні джерела в прокуратурі та серед народних депутатів від «БПП» повідомляє «Українська правда», пише «Слово і Діло».

Це призначення нібито може стати квотою «Народного Фронту», яку політична сила отримала, проголосувавши за кандидатуру Луценка в парламенті.

П’ять сильних і слабких сторін генпрокурора Юрія ЛуценкаСлово і Діло проаналізувало сильні та слабкі сторони Юрія Луценка на посаді генерального прокурора України.

Щербина відомий тим, що саме він порушив «газову справу» проти Тимошенко, а також домігся від неї підписки про невиїзд.

Також джерела повідомляють про те, що нинішній перший заступник Луценка Юрій Севрук може очолити прокуратуру Києва. Відомо також про відставку Владислава Куценка, який часто представляв інтереси відомства перед пресою.

Нагадаємо, раніше Павло Петренко звернувся до новоспеченого генерального прокурора Юрія Луценка з вимогою звільнити 400 прокурорів на виконання закону про люстрацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: