Москаль вибачився перед Хомутинніком за звинувачення в захопленні митниці

Читать на русском
Губернатор Закарпаття Геннадій Москаль вибачився перед нардепом Віталієм Хомутинніком за звинувачення в захопленні регіональної митниці.
Геннадій Москаль

Керівник Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль вибачився перед народним депутатом Віталієм Хомутинніком за звинувачення в захопленні регіональної митниці.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сайт губернатора Закарпаття.

«Інформація виявилася неперевіреною. Спроба рейдерського захоплення митниці та всієї Закарпатської області дійсно мала місце, але Віталій Хомутиннік та політсила, яку він представляє (партія «Відродження»), до цього не причетні. Щойно я з'ясував це, зателефонував безпосередньо народному депутату», – заявив Москаль.

За його словами, вони з Хомутинніком порозумілися й вирішили, що цей випадок не стане проблемою в майбутній співпраці. Москаль також запросив лідера депутатської групи «Відродження» в Ужгород на Дні добросусідства України та Словаччини 21 травня.

Нагадаємо, раніше Геннадій Москаль заявив, що призначення нового в. о. керівника Закарпатської митниці пов'язане з позитивним голосуванням депутатської групи «Відродження» за прем'єрство Володимира Гройсмана.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: