Нацгвардія отримала новітні БТРи від «Укроборонпрому»

Читать на русском
Бронемашини оснащені чотиритактним 6-ти циліндровим дизельним двигуном з рідинним охолодженням Deutz BF6M1015CP і автоматичною трансмісією Allison типу 3200SP.

ДП «Київський бронетанковий завод», який входить до складу ДК «Укроборонпром», передав Національній гвардії України першу партію з 6 новітніх бронетранспортерів БТР-3Е1Д.

Про це повідомляє прес-служба «Укроборонпрому», передає «Слово і Діло».

«Ми відправляємо на фронт інноваційні вітчизняні серійні зразки та зміщуємо акценти з модернізації наявної техніки на виробництво нової, надсучасної», – зазначив генеральний директор ДК «Укроборонпром» Роман Романов.

Як повідомляється, бронемашини оснащені чотиритактним 6-ти циліндровим дизельним двигуном з рідинним охолодженням Deutz BF6M1015CP та автоматичною трансмісією Allison типу 3200SP.

Нагадаємо, що за результатами першого кварталу 2016 року «Укроборонпром» передав ЗСУ 340 одиниць нового озброєння, серед яких вітчизняні безпілотники, новітні міномети, ракети та бронетехніка, а також 161 одиницю відремонтованого й модернізованого ОВТ.

«Укроборонпром» відзвітував про кількість техніки, поставленої ЗСУ у 2016 роціЗокрема, держконцерн передав військам 19 одиниць нової бронетанкової техніки та 34 – відремонтованої.

Як повідомлялося раніше, інноваційні розробки українського державного концерну «Укроборонпром» привернули особливу увагу йорданського короля Абдалли II бін аль-Хусейна на XI міжнародній виставці сил спеціального призначення SOFEX-2016.

У квітні Малайзія запропонувала представникам українського держконцерну «Укроборонпром» почати співпрацю у виробництві бронетехніки та протитанкового озброєння.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: